Fojnica, 71270
Bakovići 38
030/803-198
info@zavod-bakovici.ba
Online 24/7
Nazovite nas
home
Odsjek za pomoćno tehničke poslove

Kratka priča o odsjeku za pomoćno tehničke poslove.

Zadatak odsjeka za pomoćno-tehničke poslove i održavanje jeste obavljanje raznih poslova vezanih za održavanja objekata, vozila i sredstva rada te redoviti pregledi i održavanje svih instalacija u objektima.

Odsjek radi i na sezonskim poslovima kao što su: čišćenje snijega, priprema ogrijeva za zimu i transport do dislociranih boravišnih jedinica, sadnja krumpira, luka i pšenice, košenje travnatih površina, uređenje dvorišta i voćnjaka, krečenje prostorija, učešće u realizaciji jednodnevnih izleta, loženju peći i zagrijavanju objekata u periodu zimske sezone i dr..

Odsjek je zadužen i za održavanje i kontrolu svih vanjskih jedinica Zavoda. Odsjek učestvuje i u izvođenju građevinskih radova na objektima Zavoda te surađuje sa drugim odjelima u Zavodu. Odsjek učestvuje i u realizaciji svih kapitalnih ulaganja u Zavodu i izvan Zavoda. Unutar odsjeka su i vozači koji upravljaju službenim vozilima, staraju se o tehničkoj ispravnosti vozila, higijeni i održavanju vozila te vrše sve potrebne prijevoze korisnika Zavoda.


Siniša Knežević

Rukovoditelj odjela za pomoćno tehničke poslove

Odsjek za pomoćno tehničke poslove

Foto galerija

Rukovoditelj odjela za pomoćno tehničke poslove

Siniša Knežević

E-mail

knezevic1982@gmail.com

Pozovite na

063/338-869